Contact / route

Voor vragen, opmerkingen, om een keer naar  de  ruimte te komen kijken, om af te spreken om hem een keer te proberen of om je gelijk aan te melden voor het huren van een dagdeel kun je contact opnemen met de beheerder:

Frank
frank@oefenstudiosmeebrug.nl 
tel. 030 2331147 dit nummer is per 14 juni vervallen
tel. 06 28915993
postadres:
Oudegracht 363
3511 PE Utrecht
bezoekadres studio:
Oudegracht 306 a/d Werf
3511 PK Utrecht

De repetitieruimte bevindt zich in het hartje van de stad Utrecht, onder aan de Oudegracht, ter hoogte van de Smeebrug. Vanaf het Ledig Erf is het 5 minuten lopen. In de binnenstad is het overal betaald parkeren, wij adviseren daarom de auto te parkeren bij het voormalig politiebureau Tolsteeg. Dit ligt ter hoogte van het Ledig Erf, aan de overkant van het spoor (bij Tivoli/De Helling).

Vanaf A2: Afslag Centrum. Deze gaat over de Meernbrug en leidt je via het 24 Oktoberplein en het Westplein naar de Daalsetunnel. Onder de Daalsetunnel door, eerste rechtsaf. Catharijnesingel oprijden. Let op de bijzondere verkeerssituatie i.v.m. bouw Vredenburg. Zodra je op de Catharijnesingel langs het water rijdt, ga je bij de eerste mogelijkheid linksaf de brug over. De eerste brug die je daarna tegenkomt (over de Oudegracht) is de Smeebrug. De oefenruimte bevindt zich aan de rechterkant over de brug, vlak ernaast, aan de werf, onder nr. 306.

Vanaf CS / Hoog Catherijne (± 10 min.) Uitgang Vredenburg, Vredenburg recht oversteken, rechtsaf Elisabethstraat in. Doorlopen tot eind, rechtsaf Mariastraat/Mariaplaats, linksaf Zadelstraat, rechtsaf Lijnmarkt. Aangekomen op de Oudegracht vind je de oefenruimte gelijk na de 3de brug aan de linkerkant van de gracht onder aan de werf, onder nr. 306, recht tegenover het terras van het Oude Pothuys.


Grotere kaart weergeven

Leave a Reply

In Archive