Tijden / Tarieven / Agenda

 

twee manieren van huren

De studio is 7 dagen per week, 52 weken per jaar open, van 9 tot 23 uur. De dagen zijn in principe verdeeld in 4 of 5 tijdsblokken oftewel dagdelen.

Je kunt incidenteel (eenmalig) of vast huren

Incidenteel:

Je huurt voor één of een paar keer een aantal uren, zonder verdere afspraken. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.

Vast:

  • Je spreekt een vaste dag en tijd af voor eens per week of per twee, drie etc. weken. (Meerdere keren per week mag ook)
  • Je hoeft geen opzegtermjn in acht te nemen; je kunt dus anytime stoppen
  • Je hebt het recht om via intekening GRATIS extra speeltijd te gebruiken. Uitleg hierna.

De prijzen per uur zijn voor incidenteel en vast huren hetzelfde. De kleinste verhuurde tijdseenheid is voor beide een half uur

Bij vast huren betaal je een vast bedrag per maand, ook als je een keer niet kunt. Daar staat, behalve de zekerheid van een vaste tijd, het grote voordeel tegenover dat je als vaste huurder altijd het recht krijgt om gratis gebruik te maken van de nog niet verhuurde tijden. Dit dus naast je vaste eigen tijd. Als je wekelijks huurt is het onbeperkt, als je minder frequent huurt, mag je gratis tot drie uur per maand extra reserveren. We gebruiken hiervoor Google Agenda; daarin kun je dan reserveringen maken op de niet bezette uren.

Diverse prijzen
  • We verhuren niet alleen aan bands. Naast bands verhuren we, voor sterk gereduceerde prijzen, ook aan duo’s, individuen en docenten die in de studio les geven.

De prijzen voor bands – 3 of meer personen – zijn het uitgangspunt.

Bands betalen 100%, duo’s en docenten 70% en individuen 55%.

  • De prijzen lopen bovendien op per elk volgend tijdsblok.

Je kunt, ook als individu of als duo, gasten laten komen meedoen zonder bij te betalen. Maar als het tot een vaste samenwerking met iemand komt, word je voor ons van individueel huurder tot duo, en van duo tot band, en gaat het dus wat meer kosten.

 

 Tijdsblokken (Dagdelen)

De dagen van de week zijn in 4 of 5 tijdsblokken verdeeld. Om twee redenen:

  • In elk volgend tijdsblok is de uurprijs hoger dan in het vorige.
  • De vaste, (meer)wekelijkse verhuur gaat in principe ook volgens deze tijdsblokken; je huurt in principe een bepaald blok (of meerdere).

Zolang het mogelijk is, wordt daar wel van afgeweken en kun je je vaste uren helemaal zelf bepalen. Maar wanneer iemands vrij gekozen tijd (deels) in een vast tijdsblok valt dat iemand anders in zijn geheel wil gaan gebruiken, gaat die laatste voor. Zolang zulke botsende wensen er niet zijn, zijn de vaste tijden vrij te kiezen. (De incidentele sowieso;  gereserveerd is gererveerd, ook al doorkruist het de tijdsblokken.,)

 

Maandag – dinsdag – donderdag – en zondag 

zijn tussen 9 en 23 u. verdeeld in vier dagdelen van 3,5 uur.

Woensdag – vrijdag – en zaterdag

zijn tussen 11 en 23 u. verdeeld in vier dagdelen van 3 uur, plus aan het

begin van de dag 2 losse uren. 

Dit verschil (beetje lastig inderdaad) komt doordat we bezig zijn met een geleidelijke overgang van elke dag 4 dagdelen van 3,5 uur naar elke dag 2 losse uren plus 4 dagdelen van 3 uur.

De precieze tijden plus prijzen staan hieronder. 

 

HUURTARIEVEN

Klik voor een groter beeld op de afbeelding. De nummers zijn zo geplaatst dat zowel vóór de  dagdelen van ma. etc. als vóór die van wo. etc. steeds het juiste nummer staat; 0  slaat alleen op de 2 losse uren op wo. etc.

Per dagdeel zie je de prijs van het hele dagdeel en de prijs per uur, beide steeds voor bands, duo’s of docenten, en individuen. 

AGENDA

Klik hieronder op ‘week’ voor een goed beeld. Kijk wat er vrij (= niet bezet) is en neem contact op.  Wil je een bepaald vast dagdeel en is dat bezet, dan kun je ervoor op de wachtlijst.

Komen kijken kan altijd. Gewoon ff bellen, sms’en, appen,  mailen, aanbellen of schrijven.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

In Archive